جهت مشاوره و خرید تلفنی با شماره : 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) تماس بگیرید
جستجو
Filters
بستن
خبرخوان

بلاگ

پرمنگنات پتاسیم
پرمنگنات پتاسیم
پرمنگنات پتاسیم ماده‌ای به صورت بلورهای سوزنی ریز ارغوانی رنگ می‌باشد. این ماده بی بو و محلول در آب می‌باشد و جزء مواد شیمیایی پر مصرف در صنایع شیمیایی می‌باشد و به عنوان عامل آندی کردن و اکسنده قوی به کار می‌رود.
ایزوپروپانول
ایزوپروپانول
ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل مایعی شفاف ، بی رنگ و فرار است.هدف از تولید این ماده کاربرد و مصرف آن در صنایع شوینده مانند پاک کننده ها و ضد عفونی کننده ها، محصولات خانگی، رقیق کننده های رنگ و ضد یخ ها و حلالها می باشد.
پلی وینیل الکل
پلی وینیل الکل
پلی وینیل الکل پلیمری سنتزی، محلول در آب است و به صورت پودر سفید رنگ میباشد که در صنایع بسته بندی مواد غذایی ، تولید دارو ، چسب ، مواد آرایشی بهداشتی (ماسک صورت) و … کاربردهای فراوانی دارد .
پارافین
پارافین
پارافین ،در صنایع پتروشیمی از نفت یا ذغال سنگ استخراج می شود.یک ترکیب هیدروکربنی سیر شده که در آن، تمامی اتمهای کربن موجود در مولکلول، با پیوندهای ساده به یکدیگر متصل‌اند و پارافینها یا هیدروکربنهای پارافینی را آلکان نیز می‌گویند.
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد.در حال حاضر گلیسیرین بیش از 2000 کاربرد مختلف به خصوص در صنعت دارو سازی ، بهداشت و مراقبت شخصی ، مواد آرایشی و صنایع غذایی را دارا می باشد.
استون
استون
استون یکی از رایج ترین حلال های آلی در فرآیند های شیمیایی می باشد و به عنوان یکی از مهم ترین و کاربردی ترین حلال ها در واکنش های آلی ، کروماتوگرافی و تبلور مجدد استفاده می شود. در ساخت لوازم پلاستیکی و الیاف مصنوعی و رنگ ها و تولید چسب و رزین و واکس ها و خیلی از صنایع کاربرد دارد .
سود پرک
سود پرک
سود پرک یا سدیم هیدروکسید که در قدیم به نمک قلیا نیز معروف است.این ماده خالص ماده ای سفید رنگ و جامد است  که به صورت گرانوله و یا پرک وجود دارد.سدیم هیدروکسید (Sodium hydroxide) معمولا با خلوص ۹۸ یا ۹۹ درصد به مصارف گوناگون می رسد.تولید جهانی این ماده در سال  1998 برابر 45 میلیون تن درجهان بوده و هم اکنون به ببیش از 50 میلیون تن رسیده است.سود سوزآور ، در تماس با پوست ، دارای اثر خورندگی است و  هنگام استفاده باید به این مورد توجه کرد.
الکتروموتور دو سرعته
الکتروموتور دو سرعته
الکتروموتور یا موتور الکتریکی نوعی ماشین الکتریکی است که الکتریسیته را به حرکت (چرخش) تبدیل می‌کند. عمل عکس آن که تبدیل حرکت (چرخش) به الکتریسیته است، توسط ژنراتور انجام می‌شود. این دو وسیله به‌جز در عملکرد، مشابه یکدیگر هستند. اکثر موتورهای الکتریکی بر اساس الکترومغناطیس کار می‌کنند، اما موتورهایی که بر اساس پدیده‌های دیگری نظیر نیروی الکتروستاتیک و اثر پیزوالکتریک کار می‌کنند
الکتروموتور ترمزدار
الکتروموتور ترمزدار
امروزه با کاربرد زیادی که الکتروموتور در صنایع مختلف و تولید انواع بالابر پیدا کرده است، روبه رو هستیم. الکتروموتور ترمزدار با این قابلیت که می توان استارت و استاپ آن را در زمان دلخواه تعیین کرد بسیار پر کاربرد است و الکتروموتور ترمزدار که با نام موتور کلاج دار یا دینام کلاج دار نیز معرف است در بالابر ها ، انواع اسانسور و کاربرد هایی از این دست استفاده می شود.
الکتروموتور دی سی
الکتروموتور دی سی
الکتروموتور دی سی وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به کمک یک آهنربا به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. به علت اینکه از جریان برق مستقیم یا DC 24 ولت استفاده می کند به آن الکتروموتور دی سی یا الکتروموتور DC می گویند. یکی از معایبی که موتورهای دی سی دارند این است که به دلیل اینکه ممکن است در طول زمان کموتاتور آن ها فرسود شود نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری دارند.
الکتروموتور سه فاز
الکتروموتور سه فاز
الکتروموتور سه فاز توان بالاتری ایجاد می کند و جزء الکتروموتور های القایی به شمار می رود که در صنعت کاربردهای بسیار زیادی دارد. معمولا بیشتر الکتروموتور سه فاز های موجود در صنعت از نوع قفسه سنجابی هستند و با توان های از1.3 اسب بخار تا چند صد اسب بخار تولید می شوند.
الکتروموتور تک فاز
الکتروموتور تک فاز
از آنجا که انواع الکتروموتور سه فاز و الکتروموتور تک فاز القایی از اجزای اصلی به کار رفته در صنایع مختلف کوچک و بزرگ می باشند. بسیاری از افراد مشغول در این صنایع با گرایش های مختلف تحصیلی و غیرتخصصی برق نیاز به آشنایی کلی و عمومی نسبت به این تجهیزات را دارند.
تلفن پشتیبانی: 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) | همه روزه پاسخگوی شما هستیم.