جهت مشاوره و خرید تلفنی با شماره : 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) تماس بگیرید
جستجو
Filters
بستن
خبرخوان

بلاگ

کابل زمینی چیست؟
کابل زمینی چیست؟
کابل برق انواع مختلفی دارد، یکی از انواع آن کابل زمینی برق است. کابل زمینی برق مناسب محیط های داخلی و یا برای کابل کشی زمینی برق است. و طراحی آن به گونه ای است که نباید در مکان هایی که تحرک کابل در آن زیاد است قرار گیرد و ترجیحا برای مکان های ثابت مورد استفاده قرار می گیرد.
سایز انواع سیم ها و کابل ها در صنعت برق
سایز انواع سیم ها و کابل ها در صنعت برق
تمامی کابل‌های الکتریکی قادر هستند تا حد مشخصی شدت جریان برق را تحمل کنند و این یعنی بارِ روی آن‌ها، با سایز و مشخصاتی که دارند، باید سازگار باشد. اینکه قرار است کابل برق در کجا مورد استفاده قرار بگیرد و چه کاربردی داشته باشد، می‌تواند در انتخاب ما نقشی اساسی داشته باشد. برای مثال یک کابل نصب شده بر روی یک میخ در دیوار، نسبت به مکانی مانند 200 متر زیر زمین، بیشتر باعث اتلاف گرما خواهد شد. پس با توجه به مکان و کارکرد یک کابل، باید سایز مناسب را انتخاب کنیم.
عایق کابل چیست؟
عایق کابل چیست؟
کابل ها از کارآمدترین ابزار در علم مهندسی برق و الکترونیک محسوب می شوند که بسیاری از پیشرفت ها را در این عرصه ها مدیون این وسیله هستند. به دلیل آنکه کابل ها برای برق کشی و عبور جریان الکتریسیته به کار می روند، باید جنبه ایمنی و محافظتی آن نیز رعایت شود. بدین منظور استفاده از مواد نارسانا و مناسب با این حوزه برای جلوگیری از بروز آسیب های ناخواسته نظیر برق گرفتگی راه حل استاندارد سازی این ابزار تعیین شده است. به این مواد نارسانا عایق کابل میگویند.
تفاوت کابل افشان و کابل مفتول
تفاوت کابل افشان و کابل مفتول
بخشی از تفاوت های کابل افشان و کابل مفتول یکی از انواع تفاوت کابل افشان و کابل مفتولی انعطاف پذیری این دو کابل است. در کابل هادی افشان با توجه به ساختار رشته ای آن انعطاف پذیری بیشتری را نسبت به کابل مفتولی داریم که این از مهمترین تفاوت کابل افشان و کابل مفتولی می باشد.
کابل کواکسیال چیست؟
کابل کواکسیال چیست؟
کابل کواکسیال Coaxial یکی از مهمترین و قدیمی ترین محورهای انتقال داده در پروژه های شبکه مخابراتی و … است که از سال ۱۹۳۶ مورد استفاده قرار گرفته است. تنظیمات شبکه های اترنت و خدمات شبکه در اولین سال های توسعه، توسط کابل های کواکسیال ارائه می شدند. کابل کواکسیال به خاطر داشتن لایه عایق داخلی دارای ظاهری گرد و ضخیم است. رسانای مرکزی کابل توسط این عایق منعطف محصور شده و سپر بافته و غلاف، لایه سوم و چهارم کابل را تشکیل می دهند. نام کابل کواکسیال از این گرفته شده که شامل کانال فیزیکی است که سیگنال الکتریکی را منتقل می‌کند. این کانال، مشتمل بر هادی فلزی است که لایه عایق و محافظ رسانا آن را پوشانده‌اند.
تلفن پشتیبانی: 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) | همه روزه پاسخگوی شما هستیم.