جهت مشاوره و خرید تلفنی با شماره : 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) تماس بگیرید
جستجو
Filters
بستن
خبرخوان

بلاگ

معرفی نرم افزار SIMATIC Step 7
معرفی نرم افزار SIMATIC Step 7
در این نرم افزار سعی شده تمامی زبان های مطرح برنامه نویسی کاربردی نظیر؛ زبان نردبانی LAD یا Ladder، زبان متنی Statement List یا STL (شبیه به زبان اسمبلی) و زبان بلاکی Function Block Diagram برای برنامه نویس فراهم باشد.
معرفی نرم افزار Code Vision AVR
معرفی نرم افزار Code Vision AVR
نرم‌افزار CodeVisionAVR یک محیط یکپارچه‌ی توسعه‌ی نرم‌افزار (Integrated Development Environment یا به‌اختصار IDE) است و جهت برنامه‌نویسی و کامپایل زبان C برای میکروکنترلرهای AVR کاربرد دارد؛ در این نرم‌افزار امکان برنامه‌ریزی انواع میکروکنترلرهای AVR فراهم شده است.
معرفی نرم افزار  Matlab
معرفی نرم افزار Matlab
زبان برنامه نویسی و نرم افزار متلب (MATLAB)، بدون شک، امروزه یکی از ابزارهای حیاتی برای مطالعات علمی در رشته های مختلف علمی و فنی به حساب می آید. از قابلیت های نرم افزار و زبان برنامه نویسی متلب برای حل مسائل عملی و کاربردی استفاده می شود.
معرفی نرم افزار Altium Designer
معرفی نرم افزار Altium Designer
این نرم‌افزار برای مهندسان الکترونیک یکی از مهم ترین و محبوب ترین ها می باشد که از موارد استفاده ان که بین ۹۰ درصد مهندسان الکترونیک مشترک میباشد استفاده از بخش طراحی شماتیک Schematic و مدارچاپی Pcb هست. البته کارایی این نرم‌افزار به همین دو قسمت محدود نیست و بخش تحلیل ،آنالیز،FPGA و… نیز وجود دارد.
 پتروشیمی کازرون
پتروشیمی کازرون
پلی اتیلن از جمله مواد شیمیایی پر استفاده صنعتی است. این ماده در ساخت جعبه‌های مختلف، صندوق‌های حمل مواد، بطری، مواد آرایشی و بهداشتی، ظروف روغن و … کاربرد دارد. لوله‌های پلی اتیلن یکی از محصولات مورد استفاده در صنعت بوده که از همین مواد تولید می‌شود.
پتروشیمی خارك
پتروشیمی خارك
شركت پتروشيمي خارك در ابتدا تحت عنوان شركت سهامي شيميايي خارك به منظور بازيافت پروپان ، بوتان ، نفتا و گوگرد از گازهاي استحصالي چاههاي حوزه نفتي فلات قاره ايران با مشاركت پنجاه – پنجاه بين شركت ملي صنايع پتروشيمي و شركت آمريكايي AMOCO و با سرمايه اي معادل 900 ميليون ريال در سال 1344 تاسيس و در سال 1348 به بهره برداري رسيد .
پتروشیمی تخت جمشید
پتروشیمی تخت جمشید
مجتمع پتروشیمی تخت جمشید (TJPC) شامل یک واحد تولید الاستومر استایرن بوتادین رابر (SBR) به روش پلیمریزاسیون امولسیونی سرد با ظرفیت 35 هزار تن در سال با تکنولوژی GOODYEAR و یک واحد تولید پلی بوتادین رابر (PBR) به روش پلیمریزاسیون محلولی با کاتالیست زیگلر-ناتا با ظرفیت 18 هزار تن درسال با تکنولوژی BF-GOODRICH می باشد؛ که در زمینی به مساحت 16 هکتار در سایت 2 منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر واقع شده است
پالایشگاه گاز بیدبلند
پالایشگاه گاز بیدبلند
دیار زرخیز خوزستان؛ شعله های روشن بخشی که نویدی بود بر پایان ظلمت و تاریکی و تاکیدی بر اینکه مردمان این دیار خاموشی را برنمی‌تابند. استان خوزستان با دارا بودن منابع عظیم گاز و نفت، وجود قطب های صنعتی پتروشیمی، منابع تولید و تبدیل انرژی، فولاد و سیمان از جمله قطب‌های اقتصادی، صنعتی و علمی ایران زمین محسوب می‌شود. در این دیار انسان‌های زیادی درکنار هم با تلاش شبانه¬روزی این منابع طبیعی را جهت استفاده عمومی و ایجاد نشاط و طراوت زندگی به انرژی قابل استفاده تبدیل می‌کنند. از آغازکشف نفت در سال 1287 در ایران تا سال 1350 تمام گاز همراه نفت در این دیار سوزانده شده و تنها کمتر از 3 درصد آن به مصرف شهرهای اطراف می رسید .
انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران
انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران
انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران ( استصنا) به عنوان بزرگترین تشکل خصوصی، فعالیت خود را از سال ۱۳۷۹ آغاز و در حال حاضر بعنوان تنها انجمن ملی حوزه ی تجهیزات صنعت نفت در کشور است. گفتنی است هم اکنون اکثر قریب به اتفاق سازندگان مورد تایید وزارت نفت و شرکتهای کارفرمایی دولتی و خصوصی ، عضو این نهاد غیردولتی می باشند.
آهن و فولاد غدیر ایرانیان
آهن و فولاد غدیر ایرانیان
به منظور توسعه صنایع آهن و فولاد کشور و در راستای چشم انداز 20 ساله توسعه اقتصادی و اجتماعی، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با همكاری سازمان توسعه و نوسازی معادن، صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و با مشارکت شرکت‌های سرمایه‌گذاری غدیر
آلومينيوم پارس
آلومينيوم پارس
شركت آلومينيوم پارس به عنوان بزرگترين توليد كننده كويل، ورق و فويل آلومينيوم دركشور با استفاده از تجربه موفق 43 سال حضور در صنعت آلومينيوم كشور و با هدف مشتري مداري توانسته خود را به عنوان عاملي نقش آفرين در بازار داخلي و يك رقيب مهم در بازارهاي خارجي مطرح كند
شرکت پلیمر آریا ساسول
شرکت پلیمر آریا ساسول
وجود منابع عظیم گازی و نفتی در خلیج فارس که بخش عمده‌ای از آن نیز در حوزه گازی پارس جنوبی متمرکز گردیده است، موجب شد توجه مسئولین محترم نظام و در نهایت مدیریت محترم صنعت به بازیابی این منابع و سرمایه‌گذاری در منطقه پارس جنوبی معطوف شود. از این رو برنامه ساخت ۱۷ مجتمع پتروشیمی در این منطقه از کشور، در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت. در این راستا و با توجه به برنامه‌های استراتژیک تدوین شده توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی، واگذاری مجتمع‌های تولیدی پتروشیمی به بخش خصوصی با گستردگی بیشتر دنبال شد.
تلفن پشتیبانی: 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) | همه روزه پاسخگوی شما هستیم.