جهت مشاوره و خرید تلفنی با شماره : 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) تماس بگیرید
جستجو
Filters
بستن
خبرخوان

بلاگ

گیربکس صنعتی
گیربکس صنعتی
گیربکس صنعتی دستگاهی است که برای انتقال قدرت بکار می رود. در گیربکس های صنعتی، سرعت و گشتاور به یکدیگر تبدیل می گردند, بدین معنی که در گیریکس‌های صنعتی کاهنده, وظیفه گیربکس صنعتی این است که با کاهش سرعت خروجی، گشتاور خروجی هم افزایش یابد و به همین دلیل است که مقدار مدولاسیون چرخ دنده ها در استیج های متوالی افزایش می یابد و همچنین در گیربکس های صنعتی افزاینده، با افزایش سرعت دورانی مقدار گشتاور کاهش می یابد.
گیربکس آویز
گیربکس آویز
گیربکس تجهیزاتی هستند که در صنعت با هدف انتقال قدرت از یک ماشین به ماشین دیگر استفاده می شوند. این وسایل با توجه به مکان و نوع کاربردشان دارای مشخصات خاصی هستند که آن ها را مناسب برای آن کاربرد کرده است. یکی از انواع پرکاربرد گیربکس ها, گیربکس آویز است.
گیربکس کرانویل
گیربکس کرانویل
یکی از تجهیزات صنعتی مورد کاربرد در صنایع مختلف, گیربکس صنعتی است که دارای انواع مختلفی است. یکی از انواع این تجهیزات صنعتی, گیربکس کرانویل است.گیربکس کرانویل ساختاری شبیه گیربکس های شافت مستقیم دارد با این تفاوت که به دلیل استفاده از پینیون و کرانویل محور خروجی گیربکس با زاویه 90 درجه نسبت به ورودی قرار دارد.
گیربکس پشت تراکتوری
گیربکس پشت تراکتوری
گیربکس ها یکی از تجهیزات پرکاربرد در انواع مختلف صنایع هستند. این تجهیزات به طور کلی به دو بخش کاهنده و افزاینده تقسیم می شوند که هر کدام دارای انواع مختلفی هستند. یکی از انواع گیربکس های افزاینده, گیربکس پشت تراکتوری است که برای انتقال قدرت به گاردن تراکتور استفاده می شود.
گیربکس دور متغیر
گیربکس دور متغیر
در ماشین آلات مختلف صنایع، در مواقع بسیار زیادی لازم است کـه یک وسیله یا ماشین با دورهای متفاوتی کار نماید. برای مثال در دوک هـای نسـاجی با افزایش قطر دوک، نیاز است سرعت دوران نیز تغییر نماید تـا از بروز اشکال در جمع کردن نخ هـا جلوگیری شود. این امر یا به صورت مکانیکی و یا به صورت الکترونیکی انجام می شود. در نوع الکترونیکی امروزه استفاده از اینورتر ها در صنایع بسیار رایج است. برای کاهش دور به صورت مکانیکی از گیربکس دور متغیر استفاده می شود.
گیربکس سایکلو
گیربکس سایکلو
گیربکس ماشینی است که برای انتقال توان مکانیکی از یک منبع تولید توان به یک مصرف کننده و همچنین برآورده ساختن گشتاور و سرعت دورانی مورد نیاز مصرف کننده به کار می رود. گیربکس در واقع یک واسطه منبع توان و مصرف توان می باشد که بین منبع توان و مصرف کننده توان یک انعطاف پذیری بر قرار می کند.
ژنراتور برق
ژنراتور برق
مولد الکتریکی یا ژنراتور برق به ماشینی گفته می‌شود که از طریق القای الکترومغناطیسی انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی به وسیله موتور الکتریکی صورت می‌گیرد. موتورها و مولدهای الکتریکی از جهات مختلفی دارای شباهت‌های زیادی با یکدیگر هستند.
ژنراتور تک فاز
ژنراتور دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل و در نهایت تولید برق می نماید که این کار معمولا از طریق القای الکترومغناطیسی صورت می گیرد. القای الکترومغناطیسی با حرکت روتور در اطراف استاتور فراهم می شود که میدان الکتریکی، از طریق یک آهنربای دائم و یا آهنربای مغناطیسی می باشد.
ژنراتور سه فاز
ژنراتور سه فاز
ژنراتور مولد برق وسیله ایست جهت تولید برق که نیاز به یک منبع انرژی دیگری جهت چرخش دارد تا بتواند با ایجاد میدان مغناطیسی ، بوسیله القاء ، برق تولید نماید. منبع اولیه میتواند موتور دیزلی ، گازی و بنزینی ، نیروی باد ، توربین بخار یا آب و... باشد. ژنراتور بیشتر به دو صورت ژنراتور تک فاز و ژنراتور سه فاز تولید می شود.
پمپ آب رسانی
پمپ آب رسانی
پمپ آب رسانی در حال حاضر به یکی از پرکاربردترین تجهیزات در ساختمان های مسکونی و تجاری به خصوص در شهرهای بزرگ و پرجمعیت تبدیل شده است. این سری از تجهیزات آبرسانی علاوه بر تامین آب در سازه های ساختمانی در زمینه های دیگر از قبیل کشاورزی، صنعتی، کارخانه جات، سیستم های اطفا حریق به منظور جابه جایی و افزایش فشار آب کارایی دارد.
پمپ لجن کش
پمپ لجن کش
پمپ ها کابردهای مختلفی دارند و برای موارد مختلف استفاده می شوند. به دلیل همین کاربرد زیاد, در بازار انواع مختلفی از پمپ ها وجود دارند که هر کدام مشخصات خاصی دارند و برای کار مخصوص استفاده می شوند. به پمپ‌ هایی که وظیفه انتقال آب‌های غلیظ را بر عهده دارند، پمپ لجن‌ کش می‌گویند.
پمپ کف کش
پمپ کف کش
یکی از تجهیزات مهم در صنایع مختلف که در منازل مسکونی نیز کاربرد دارد, پمپ آب است. پمپ آب دارای انواع مختلفی است که یکی از آن ها پمپ کف کش است. پمپ کف کش یکی از دستگاه هایی هست که همزمان با مدرنیزه شدن کارخانه جات و صنایع، وارد بازار شده است.
تلفن پشتیبانی: 87700142-021 ( 30 خط ویژه ) | همه روزه پاسخگوی شما هستیم.